Lichaam en geest

Mijn naam is Tiny ter Elst en ik ben opgeleid als klassiek homeopaat. Mensen helpen weer beter in balans te komen, de kern van homeopathie, was voor mij het uitgangspunt van behandeling.

Na ruim 20 jaar praktijk, eerst in Venlo, later ook in Kessel, ga ik nu verder als docent en personal coach.

Wat mij steeds weer boeit is het persoonlijke contact met mensen, ook om te zien hoeveel verschil een goed gesprek of een juiste cursus kan opleveren.

 

Mijn eerste opleiding was die als docent basisonderwijs, gevolgd door diverse cursussen voor vrouwenwerk en -emancipatie. Sinds 1995 heb ik mijn praktijk als klassiek homeopaat met veel voldoening weten te combineren met het geven van cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, verstevigen van zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Ook Reiki-cursussen en -behandelingen maakten onderdeel uit van dit geheel.

De naam Dynamis betekent levenskracht. Cursussen en coaching hebben als doel je eigen kracht te (her)ontdekken. Je kunt zelf weer verder.

Op dit moment zijn er geen cursussen en/of begeleiding.